Δωρεάν Εργαστήρια Καριέρας DARE – Εκπαιδευτές


Γνωρίστε τους Εκπαιδευτές

anna-dalosi

Η Άννα Δαλώση είναι ιδιωτική Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Εκπαιδεύτρια στην Κύπρο. Ως Σύμβουλος προσφέρει υπηρεσίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε μαθητές και Συμβουλευτικής Απασχόλησης σε ενήλικες. Ως Εκπαιδεύτρια συνεργάζεται με ιδιωτικές εταιρίες και οργανισμούς στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Έχει συνεργασθεί με φορείς όπως: Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου, SEAL CYPRUS, Δήμος Λευκωσίας, Υπουργείο Εργασίας, Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης, Σχολεία, Σύνδεσμοι Γονέων, Παγκύπρια Σχολή Γονέων κλπ. Η Άννα Δαλώση είναι πιστοποιημένη ως εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών με ειδίκευση στα Παιδαγωγικά και στην Ψυχολογία. Σπούδασε Συμβουλευτική και Προσανατολισμό στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθηνών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Κατέχει Master’s in Education από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και Master’s in Business Administration από το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης της Κύπρου.

Η Άννα Δαλώση είναι Πρόεδρος του οργανισμού SEAL CYPRUS που προάγει την απασχόληση μέσα από την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την επιχειρηματική εκπαίδευση.

Περισσότερα:
https://www.linkedin.com/in/anna-dalosi/
https://www.annadalosi.com/about-us
https://www.facebook.com/dalosi.careers

cristina-demetriades

Η Χριστίνα Δημητριάδου εργάζεται ως Coach Ηγετικών Δεξιοτήτων (Personal Leadership Coach), Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Coach. Καθοδηγεί κι εκπαιδεύει άτομα και ομάδες εφήβων, νέων κι ενηλίκων επαγγελματιών τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Ενδυναμώνει και παρακινεί τους ανθρώπους για την επιτυχή εκπλήρωση των στόχων τους και για μια ενσυνείδητη καριέρα και ζωή, με νόημα. Το σύνθημά της είναι «Ηγήσου της ζωής σου. Ηγήσου της καριέρας σου. Ηγήσου της κοινότητάς σου.». Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια μέσω του προγράμματος SALTO-YOUTH της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πιστοποιημένη Coach/Mentor στο επίπεδο Senior Practitioner από το επαγγελματικό σώμα EMCC Global (European Mentoring and Coaching Council).

Η Χριστίνα είχε πρόσφατα την μεγάλη τιμή να λάβει το παγκόσμιο βραβείο ῾EMCC Global 2019 Coaching Award᾽ για την εξαίρετης ποιότητας δουλειάς της ως Coach. Λάτρης της μάθησης και της κοινωφελούς προσφοράς, υπηρετεί ως εθελόντρια σε διάφορες οργανώσεις που ασχολούνται με το coaching & mentoring, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ειρηνική συμβίωση του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον.

Περισσότερα:
www.christinademetriades.com
www.linkedin.com/in/christinademetriades
www.facebook.com/christinacoach
www.instagram.com/christina_demetriades

yiannis-constantinou

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου είναι business lecturer. Δημιουργεί περιεχόμενο καθημερινά για τη σελίδα Refocus You – Εστίασε στις δυνατότητές σου. Είναι απόφοιτος της Σχολής Οικονομικών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και μεταπτυχιακού στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση. Κατέχει δίπλωμα στην Επαγγελματική Συμβουλευτική Εφήβων και Ενηλίκων. Έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και εφήβων σε τοπικά, Παγκύπρια και Eυρωπαϊκά προγράμματα. Είναι μάχιμος εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση τα τελευταία τρία χρόνια και σύμβουλος σπουδών. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το Αυστριακό Οικονομικό Κέντρο, τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, την ICAEW, το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Περισσότερα:
https://www.linkedin.com/in/yiannis-a-constantinou/

marigeorgia-voskaridou

Η Μαριγιώργια Βοσκαρίδου είναι σύμβουλος καριέρας με πολυετή εμπειρία στους τομείς της διαχείρισης σταδιοδρομίας και της επαγγελματικής ανάπτυξης, καθώς στηρίζει νέους και ενήλικες σε ατομικές ή ομαδικές συναντήσεις.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Συμβουλευτική καθώς και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού  Είναι επίσης, Ειδικός Επιστήμονας στο Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΠΑΚ το οποίο ασχολείται με θέματα ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ της ακαδημαϊκής και φοιτητικής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Περισσότερα:
https://www.linkedin.com/in/marigeorgia-voskaridou/
http://www.marigeorgia.com/
https://www.facebook.com/marigeorgiacounselor/
https://www.instagram.com/marigeorgia_leadyourfuture/

anna michael

Η Άννα Μιχαήλ είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και πιστοποιημένη Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης. Στη πορεία της έχει ασχοληθεί με έφηβους και ενήλικες έτσι ώστε να τους στηρίξει σε θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.  Στα πλαίσια της καριέρας έχει διοργανώσει ή συμμετάσχει σε δεκάδες εργαστήρια, παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη του ανθρώπου.  Στη παρούσα φάση είναι Υπεύθυνη Διασύνδεσης του Κέντρου Κέντρο Κατάρτισης στον Συνεργατισμό Παράρτημα του Διακρατικού Κέντρου Απασχόλησης στο έργο YOUTHShare ενώ διατηρεί το δικό της γραφείο Συμβουλευτικής για εφήβους και ενήλικες.

Περισσότερα:
https://www.linkedin.com/in/anna-michael-00bb0850/
http://mind-set.life/

Περισσότερα για τα Δωρεάν Εργαστήρια Καριέρας εδώ:

https://sealcyprus.org/news-and-events/ergastiria-karieras-dare/

Φόρμα εγγραφής για τα Εργαστήρια Καριέρας εδώ:

https://sealcyprus.org/job-labs-form/